کارگاه آموزشی کشت و پرورش جلبک اسپرولینا

 

 

 

 

اسپیرولینا یک محصول با ارزش در حوزه صنایع غذایی و خوراکی است که در کشورهایی که به فکر غذاهـای با ارزش و بـسـیار مـغذی هستند مصـرف می شود. امروزه افرادی که از اسپیرولینا به صورت روزانه مصرف می کنند، خواص آن را معجزه آسا می دانند و از آن به عنوان ماده غذایی دریایی یاد می کنند که پتانسیل سوپرفود شدن را دارد .

اسپیرولینا یک جلبک سبز تیره رنگ است با میزان زیادی ویتامین، مواد معدنی و غیره؛ به طوری که به معدن طلای غذایی شهرت دارد. آزتک‌ها از همان اوایل قرن بیستم از این جلبک استفاده می‌کردند و سپس از سال 1970 آوازه‌ی آن به بیشتر کشورهای دنیا رسید. در سال 1979 نخستین شرکت‌های تولیدکننده‌ی محصولات غذایی پای این جلبک را به آمریکا باز کردند.
بزرگ‌ترین کشورهای مصرف‌کننده‌ی آن نیز ژاپن، روسیه، هند و آفریقا به خصوص کشورهای قحطی‌زده هستند. خوشبختانه کشت این محصول در ایران نیز شروع شده است و آموزش های تولید این محصول آینده دار در کشورمان آغاز شده است.

سرفصل ها:

  • ریز جلبک (تئوری)
  • انواع محیط های کشت
  • کارگاه عملی تهیه کشت جامد و مایع
  • فرمول های کاربردی محیط کشت و ...
  • منابع تامین مواد و تجهیزات اولیه

 

دوره فوق با همکاری دانشگاه شهید بهشتی به صورت تئوری و عملی برگزار میگردد.

گواهینامه دوره

 

گواهینامه جهاددانشگاهی
 

استاد دوره

 

خانم دکتر سلطانی

زمان برگزاری

یکشنبه

18:00 - 08:00

مدت کارگاه

 

8 ساعت

محل ثبت نام و برگزاری کلاس

 

تهران، خیابان انقلاب اسلامی، چهارراه ولیعصر، ابتدای پل کالج، خیابان خارک، پ 26 و 28

شماره تماس: 66747747-021 داخلی 103 و 104

پرشیا سافت
دی ان ان